Érdeklik termékeink, szolgáltatásaink?

Adja meg nevét és telefonszámát, és visszahívjuk!

ORIGINAL ELEFANT | Rólunk
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,yith-wcan-free,ajax_leftright,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Rólunk

ELEFANT MAGYARORSZÁG


Az ELEFANT Magyarország Kft. a német ELEFANT GmbH partnereként 20 éves tapasztalattal rendelkezik az ipari és általános tisztítószerek, valamint karbantartáshoz szükséges tisztítóanyagok forgalmazásában Magyarországon és a környező országokban. Az évek során tapasztalatunknak, növekvő termékkínálatunknak és magas szintű szolgáltatásainknak köszönhetően immár 150 partnerünknek szállítunk tisztítószereket. Vevőinket professzionális kiszolgálással és tanácsadással segítjük.

Az ELEFANT tisztítószereket immáron 30 éve, több mint 50 országban forgalmazzák, melyek a magas német minőségnek köszönhetően rendkívül népszerűek: a vezető termékének számító ELEFANT Cukoroldóolajból éves szinten több mint egymillió litert használnak világszerte.

Az általunk forgalmazott tisztítószerek minden minősítési rendszerbe beilleszthetőek, s a legmagasabb szintű európai uniós követelményeknek (REACH) is megfelelnek.


AZ ALÁBBI ORSZÁGOKBA FORGALMAZZUK TERMÉKEINKET

ipari tisztítószerek