Érdeklik termékeink, szolgáltatásaink?

Adja meg nevét és telefonszámát, és visszahívjuk!

ORIGINAL ELEFANT | Rendszerfelügyelet: Hűtő- és fűtőrendszerek tisztítása
15501
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15501,yith-wcan-free,ajax_leftright,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Rendszerfelügyelet: Hűtő- és fűtőrendszerek tisztítása

Rendszerfelügyelet: Hűtő- és fűtőrendszerek tisztítása

Új hűtő- vagy fűtőrendszer üzembe helyezésekor vagy az idő múlásával szükség van a rendszer hatékony tisztítására annak érdekében, hogy eltávolítsuk a különféle ásványi alapú szennyeződéseket. A gyártáskor alkalmazott ásványi olajok vagy a használat során lerakódott rozsda, alga, mész, a kivált grafitpor a hűtő- és fűtőrendszerek nem hatékony működéséhez, vagy akár károsodásához is vezethetnek.

Cégünk 20 éves tapasztalattal rendelkezik a hűtő- és fűtőrendszerek felügyeletében, ügyfeleink között számos fűtőmű, hőközpont és termelő üzem megtalálható.

Munkatársaink segítenek a lerakódott szennyeződések helyszíni bevizsgálásában, így olyan terméket tudnak ajánlani az Ön számára, mely hatékonyan tünteti el a szennyeződéseket, miközben megóvja a fémfelületeket. Így rendszereit maximális kihasználtsággal üzemeltetheti.